Van harte gefeliciteerd met behalen van jouw diploma! 🎓🍾

Hi kersverse ORM-alumnus,

Eindelijk is het zover, na jarenlang hard studeren heb jij vandaag je diploma in ontvangst mogen nemen. Namens alumnivereniging SiO van harte gefeliciteerd. Omdat jij een mooie prestatie hebt weten neer te zetten, willen wij dit graag met jou vieren. Om je als kersverse alumnus welkom te heten, ontvang jij het eerste halfjaar gratis jouw lidmaatschap. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is jezelf inschrijven.

Deze actie geldt tot 31 maart 2022

Vergroot jouw netwerk met ORM-alumni

SBRM/ORM Alumnivereniging SiO (Sterk in Ondernemen) is de alumnivereniging voor oud-studenten van de SBRM & ORM opleiding aan Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Met een groep van 100+ leden is ons doel om ambitieuze afgestuurde SBRM & ORM’ers met elkaar te verbinden door het organiseren van netwerkevents, netwerkborrels en inspiratiesessies.

Events als een bedrijfsbezoek bij BrandLoyalty

Alumnivereniging SiO streeft ernaar om elk kwartaal een event te organiseren. Sinds de oprichting in 2016 hebben wij al leuke events weten te houden voor onze SiO-leden. Onder andere hebben we een bedrijfsbezoek gebracht aan BrandLoyalty en een inspiratiesessie georganiseerd over Customer Experience met twee CX-specialisten. En wij kunnen je verklappen dat er nog veel meer leuks aan zit te komen!

Ontvang nu gratis 6 maanden lidmaatschap

Lijkt het jou leuk om lid te worden? Schrijf je dan hieronder in en ontvang het eerste halfjaar jouw lidmaatschap gratis! Deze actie geldt tot 31 maart 2022. Wanneer jij lid bent geworden, ontvang jij automatisch in je mailbox de laatste informatie over onze events. Ook kun je ons volgen op LinkedIn en Facebook voor de laatste informatie.

Wij hopen jou graag te verwelkomen als SiO-lid op een van onze events!

P.S. Wie weet kunnen wij met ons netwerk iets voor jou betekenen in de volgende stap van jouw carrière. 🙂

Met vriendelijke groet,
Alumnivereniging SiO

Het inschrijfformulier

  Via dit formulier kunnen 4e-jaars studenten en reeds afgestudeerden zich inschrijven. Lidmaatschap voor een jaar kost €19,95. Word lid voor 30 april en ontvang het eerste halfjaar gratis jouw lidmaatschap.

  Persoonlijke gegevens

  Titel Dhr.Mvr.

  Initialen*

  Voornaam*

  Achternaam*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Zakelijke gegevens

  Jaar van afstuderen

  Huidige functie*

  Organisatie*

  Financiële gegevens

  Rekeningnummer IBAN*

  Bank*

  Akkoord automatische incasso en doorlopende machtiging

  Naam incassent: SBRM Alumnivereniging SiO
  Adres incassant: Onderwijsboulevard 215
  Postcode incassant: 5223 DE
  Woonplaats incassant: 's-Hertogenbosch
  Land incassant: Nederland
  Incassant ID: NL34ZZZ671015690000
  Kenmerk machtiging: Doorlopende incasso lidmaatschap a €19,95

  Door een vinkje te zetten bij "ik ga akkoord" en door een handtekening te plaatsen in het handtekeningenveld onderaan het formulier geeft u toestemming aan SBRM Alumnivereniging SiO om doorlopende incasso-opdrachten door te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributie lidmaatschap en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van SBRM Alumnivereniging SiO. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hierover binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.
  De kosten voor lidmaatschap bedragen €19,95 per jaar.

  Ik ga akkoord*

  Plaats van ondertekening*

  Datum van ondertekening*

  Handtekening*

  *Deze onderdelen zijn verplicht om in te vullen.