Scaling up with Secret View Event

08.10.20 | Scaling up with Secret View Event

SiO-event op donderdagavond 8 oktober 2020. Een inspiratiesessie over Secret View en een netwerkborrel.  

Gezellige coronaproof netwerkborrel

Na een moeilijke periode vanwege corona was het op donderdag 8 oktober eindelijk zover, de naar lang uitgekeken netwerkborrel in de Korte Putstraat van Den Bosch. Een gezellig en coronaproof event. 

De inspiratiesessie van Niek Koning

In het derde kwartaal van 2020 stond het event in het teken van een succesvolle alumnus van de opleiding. Niek Koning was dan ook deze avond te gast, Niek is oud SBRM/ORM-student en anno 2020 succesvol ondernemer. 

Het opschalen van Secret View en de reis van de onderneming

Niek Koning is eigenaar van het succesvolle, mystery shopping bedrijf, Secret View. Tijdens de inspiratiesessie heeft Niek ons meegenomen hoe het bedrijf, door core processen in eigen huis te houden, in staat is om snel op te schalen. Daarnaast heeft hij ons ook meegenomen in de reis van zijn onderneming  en de visie op de toekomst.  

Netwerkborrel in de Korte Putstraat

Na de inspiratiesessie vond volgens traditie de netwerkborrel plaats in de Korte Putstraat. Onder het genot van een hapje en een drankje vloog de avond voorbij.  

Word lid en neem deel aan de events

Lijkt het jou leuk om bij een van de volgende SiO-events aanwezig te zijn? Kom dan een keer sfeer proeven, je bent van harte welkom. Ben jij al overtuigd? Wordt dan nu lid van Alumnivereniging SiO.