Van harte gefeliciteerd met behalen van jouw diploma! 🎓🍾

Hi kersverse ORM-alumnus,

Eindelijk is het zover, na jarenlang hard studeren heb jij vandaag je diploma in ontvangst mogen nemen. Namens alumnivereniging SiO van harte gefeliciteerd. Omdat jij een mooie prestatie hebt weten neer te zetten, willen wij dit graag met jou vieren. Om je als kersverse alumnus welkom te heten, ontvang jij het eerste halfjaar gratis jouw lidmaatschap. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is jezelf inschrijven.

Deze actie geldt tot 31 oktober 2020

Vergroot jouw netwerk met ORM-alumni

SBRM/ORM Alumnivereniging SiO (Sterk in Ondernemen) is de alumnivereniging voor oud-studenten van de SBRM & ORM opleiding aan Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Met een groep van 100+ leden is ons doel om ambitieuze afgestuurde SBRM & ORM’ers met elkaar te verbinden door het organiseren van netwerkevents, netwerkborrels en inspiratiesessies.

Events als een bedrijfsbezoek bij BrandLoyalty

Sinds de oprichting in 2016 hebben wij al leuke events weten te organiseren voor onze SiO-leden. Onder andere hebben we een bedrijfsbezoek gebracht aan BrandLoyalty en een inspiratiesessie georganiseerd over Customer Experience met twee CX-specialisten. En wij kunnen je verklappen dat er nog veel meer leuks aan zit te komen!

Ontvang nu gratis 6 maanden lidmaatschap

Lijkt het jou leuk om lid te worden? Schrijf je dan hier in en ontvang het eerste halfjaar jouw lidmaatschap gratis! Deze actie geldt tot 31 oktober 2020. Wanneer jij lid bent geworden, ontvang jij automatisch in je mailbox de laatste informatie over onze events. Ook kun je ons volgen op LinkedIn en Facebook voor de laatste informatie.

Wij hopen jou graag te verwelkomen als SiO-lid op een van onze events!

P.S. Wie weet kunnen wij met ons netwerk iets voor jou betekenen in de volgende stap van jouw carrière. 🙂

Met vriendelijke groet,
Alumnivereniging SiO